2012. május 19., szombat

5 éves lett

Fecsegő közben 5 éves lett. Méltóképp meg is ünnepeltük.
Előző este megérkezett a(z egyik) nagymamája (távolsági busszal, a Népligetbe. Csupán 70 percet vártunk rá, mert késett a busz. A lányok méltóságteljesen végigülték egy padon ezt az időt. Tipegő csak három elhagyott rágógumit fejtett le a pad aljáról közben...)
Az ünnep délelőttjén -az én életemben először- elmentünk a Fővárosi Nagycirkuszba. Nagyon jól éreztük magunkat. Hazafelé Tipegő már a kisföldalattin elaludt, kishíján le is borult az üléséről..
Délután együtt elkészítettük az ünnepelt tortáját. Pazar lett (az eredeti -mely itt található leírva és bemutatva- szebb volt). A lányok már a készítés alatt teletömték a részekkel a hasukat, így gyertyagyújtás után inkább Micimackó egyik filmjét nézték meg dvd-ről.
Az ünnepi sült csirke másnap délben került az asztalra...
Tipegő pedig azóta is minden esti mesének a "Cirkusz"-t kéri a megunhatatlan (Bartos Erika-féle) Anna, Peti és Gergő sorozatból :))

S hogy milyen volt az a torta?
Először ilyen:

Aztán ilyen:

Aztán emilyen:


Aztán meg így kenegettük:



Hogy végül ilyen lehessen:


Ezúton is köszönöm hozzá Szamócának az ötletet és az időt-türelmet, hogy fel is rakta oda, hogy meglelhessük mi mások is.


S hogy aztán mivel zárult a nap? Részemről egy kis fürdőszobai lefolyó- és összefolyó-tisztítással, duguláselhárítás céljából. Így:


Remélem, hogy még sok emlékezetes születésnapban lesz részünk mindannyiunknak. Édes-kedves Fecsegő! Légy mindig boldog és egészséges! Nagyon szeretlek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...